بیمه عمر از تاریخچه تا الان

بیمه عمر - حسن موحدی فر

تاریخچه:

قبل از تعریف و آشنا شدن با بیمه عمر بهتر است ابتدا تاریخچه این نوع بیمه نامه را بدانیم. بیمه عمر بعد از بیمه باربری و آتش سوزی مورد توجه قرار گرفت. در روزگاران کهن سربازان باپرداخت مبلغی، صندوقی را تشکیل می دادند که در صورت عدم بازگشت از جنگ، مخارج کفن ودفن آنهابه خانواده ایشان پرداخت میگردید که رفته رفته با رشد صنعت بیمه اولین بیمه عمر ثبت شده. در سال 1538میلادی یعنی 482 سال قبل در لندن به انجام رسید. که بعدها این نوع بیمه در سراسر اروپا گسترده شد که درهمان ابتدای پیشرفت از نظر مقامات مذهبی غیراخلاقی شناخته شد که مدتها مانع پیشرفت این نوع بیمه گردید.
بعدها با رشد صنعت و ایجاد بانکها و نمادهای مالی این نوع بیمه مجدداُ جای خود را باز کرد که برای نخستین بار شرکتی در ایتالیا برای گروهی از افرادهم سن، از این نوع بیمه استفاده کرد که در آن توافق شده بود، مبلغی در صندوق جمع شود و در صورت حیات سود شرکت و در صورت فوت به خانواده آنها پرداخت شود.

نکته اول :

بیمه عمر مشترک و عمر اندخته دار و بیمه عمر تامین آتیه و سایر بیمه های عمر که امروزه بیمه زندگی لقب گرفته اند.
در بیمه زندگی بیمه گذاران با پرداخت مبلغی به عنوان حق بیمه علاوه بر تامین منابع لازم برای تشکیل سرمایه ای درآتیه امکان برخورداری ازپوشش بیمه زندگی درمقابل خطرفوت امراض خاص و هزینه ناشی از حادثه و از کار افتادگی را نیز در صورتی که بیمه شده هم باشند، خواهند داشت، تنظیم تعادل وکاهش و افزایش سقف پوششها و شرایط قرار داد کلا در اختیار بیمه گذار است. بیمه های زندگی همراه با تشکیل سرمایه در بسیاری ازکشورهای جهان ارائه می شود، طرفداران زیادی داشته و با توجه به انواع آن می تواند مورد استقبال اقشار مختلف جامعه قرارگیرد.

نکته دوم:

با بررسی وضعیت مالی اکثر صندوق های بازنشستگی نشان دهنده این واقعیت است که میزان پرداختی این نوع صندوق ها در دوران بازنشستگی ،حتی کفایت لازم برای یک زندگی متوسط را نیز ندارد. با توجه به اینکه عده کثیری از افراد جامعه با این مشکل مواجه هستند طراح بیمه نامه ای با تشکیل سرمایه در صورت حیات میتواند تامین کننده سرمایه ای یکجا ویا مکمل مستمری در سنین بالا بوده و تاثیر مهمی در افزایش قدرت خرید افراد در دوران بازنشستگی داشته باشد.

 

چند سال دیگه میخواهید برای دخترتان جهیزیه عالی تهیه کنید؟ … با کدام سرمایه؟
شایدم پسرتان از شما درخواست هزینه تحصیل یا هزینه ازدواج داشته باشد؟
تابحال فکر کردید اگر خدای نکرده برای شما اتفاقی بیفته، خانواده شما چطور امرارمعاش می کنند؟
شایدم اصلا ازدواج نکردید، اشکالی نداره. چه برنامه ای برای جمع کردن یک سرمایه خوب دارید؟
میدونستید که برای تمام این سوال ها یک راه حل هست؟

یک راه حل ساده!

شما میتونید از مبلغی که روزانه یا ماهیانه درآمد کسب می کنید، بخشی که معمولا نیاز ندارید یا صرف هزینه های غیر ضروری می کنید، را به بیمه عمر و تشکیل سرمایه اختصاص بدید و در عوض خیالتون راحت باشه که پول شما به طور منظم براتون سرمایه گذاری میشه. مهم تر اینکه اگه خدای نکرده اتفاق ناگواری مثل هرگونه حادثه فوت و از کار افتادگی دائم و یا بیماری های خاص اتفاق بیفته، بیمه کارآفرین وارد عمل میشه و نه تنها مبلغ سرمایه گذاری شده و سود ها رو پرداخت می کنه بلکه مبلغی هم به عنوان سرمایه میده تا مشکلات مالی رو پوشش بدیم.

(نیازها با ما رشد میکند)

بخشی از کارهای ما مربوط به آینده فرزندانمان می باشد مانند انتخاب مهدکودک و مدرسه مناسب، چون در موفقیت آتی فرزندمان تاثیر مستقیم دارد. ما به تغذیه آنان نیز حساس هستیم چون سلامت جسمی حال و آینده فرزندمان مهم است. پس انداز برای پرداخت هزینه های تحصیلی و ازدواج و اشتغال فرزندمان از دغدغه های همه ماست . بیمه عمر و سرمایه گذاری پاسخگوی نیازهای آتی ماست .

~~ در تمام زندگیها اموری غیر قابل پیش بینی مثل مریضی و یا اموری قابل پیش بینی مثل عقد و عروسی وجود دارد، که تبعاً نیاز به هزینه دارد؛ یکی از نکاتی که در بحث مدیریت اقتصادی مطرح است آینده نگری در امور اقتصادی است؛ که امروزه از آن به پس انداز یاد می شود. ~~

به تالیف حسن موحدی فر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *